Kirkkonummen Rotary-paasi

Kirkkonummen Rotaryklubissa oli jo vuosia sitten herännyt ajatus siitä että kansainvälisen rotaryjärjestön tekemää työtä voisi tuoda myös kirkkonummelaisten mieleen jollakin tavalla, joka näkyy tai kuuluu jatkuvasti paikkakunnalla. Ajatuksia oli monenlaisia, ja loppujen lopuksi toteutukseen asti löysi tiensä graniittinen kivipaasi asianmukaisin tunnuksin varusteltuna.

Hanke käynnistettiin suunnittelulla jo vuonna 2013, kun Heikki Oksasesta tuli klubin presidentti. Heikki suunnitteli ja johti toteutusta rakennusammattilaisen ottein, ja näin julkistustilaisuus saatiin pidettyä lokakuun 18. päivä 2014.

Paljastustilaisuudessa puhui opetusneuvos Kaarlo Kovalainen, joka on yksi Kirkkonummen rotaryklubin perustajajäseniä. Puheessaan opetusneuvos Kovalainen löysi Rotarypaaden ja Kirkkonummen rotaryklubin historiasta mielenkiintoisia yhtymäkohtia, jotka selviävät tarkemmin liiteenä olevasta juhlapuheesta.

Paljastustilaisuus oli juhlallinen, ja sen taiteellisesta osuudesta vastasi Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan kanttori

Hankkeen suunnittelija ja toteuttaja Heikki Oksanen kuuntelee Tarja Viitasen fanfaareita.
Paljastustilaisuudessa oli hyvä joukko klubin jäseniä juhlistamassa tilaisuutta.