Rotaryn nuorisovaihto

Rotaryn nuorisovaihto (Rotary Youth Exchange - RYE) on yksi tärkeimpiä rotaryliikkeen kansainvälisiä toimintamuotoja. Nuorisovaihdon tarkoituksena on mahdollistaa nuorille kansainvälisiä kokemuksia turvallisen vaihto-ohjelman kautta. Kerromme näillä sivuilla lisää näistä eri vaihtoehdoista.  Voit vierailla myös Suomen rotaryn nuorisovaihtosivuilla: www.rye.fi

Rotaryn nuorisovaihdossa on erilaisia vaihtoehtoja, joista nuori voi valita itselleen sopivimman tavan tutustua vieraaseen kulttuuriin. Voit lähteä vuosivaihtoon, kesävaihtoon tai leirivaihtoon.

Lisäksi Rotaryn nuorisovaihto-ohjelmaan voi osallistua myös isäntäperheen roolissa. Isäntäperheenä vastaanotat ulkomaisen opiskelijan kotiisi noin neljän kuukauden ajaksi.

Kirkkonummen rotaryklubi pyrkii lähettämään ja vastaanottamaan vaihto-oppilaan jokaisena rotaryvuonna.

Nuorisovaihtoasioita klubissa hoitaa nuorisovaihtoasiamies. Lisäksi saapuvien vaihto-oppilaiden tukena on klubin nuorisovaihtotiimi, johon kuuluu nuorisovaihtoasiamiehen lisäksi kaksi muuta aikuista. Nuorisovaihtotiimissä pitää olla sekä mies- että naisjäseniä.

Ota vaihto-oppilasasioissa yhteyttä Kirkkonummen Rotaryklubiin täyttämällä oheinen yhteydenottolomakke.

Viesti Kirkkonummen rotaryklubin nuorisovaihtoasiamiehelle

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.